Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Toukokuun Bette Box



Juuri uunituoreena tullut Bette Box esittelyssä.
Pahoittelut, jäi viime kuun boksi setvittämättä, huomasin sen vasta kun tämä oli tulossa.
Mutta päivitys maaliskuun boksista on tulossa, stay tuned.



 Muumi hiuslenkit. 
Aattelin et ovat ihan tavallisia ponnareita, mut ei, nää on käsitelty joillain luonnollisilla eteereillä jotka pitää etenkin hyttyset loitolla! Interesting.. Voi olla tietty hauska kesällä kokeilla.
Ovh n. 6,99e / pakkaus

 Lumene Valo naamio.
Mulla on jo tämä :D Kerran käyttäneenä ihan ok. Kosteutti ja kirkasti mukavasti. Taitaa kaverille mennä. Mut ihan kiva tälläinen boksista, tykkään kokeilla erilaisia naamioita.
Ovh n. 14,90e / 75ml

 Rich CC-voide hiuksille.
Joskus aikoja sitten tuli samantyylinen näytekoko boksista, ihastuin siihen ja hommasin samantyylisen BB-hiusvoiteen vähän aikaa sitten. Eli saattaa joutua joskus käyttöön.
Ovh n.15,90e / 100ml

 Schwarzkopf sininen värisuihke.
Mielenkiintoinen. Tuloo mieleen ne värit jota pienenä spreijattiin hiuksiin vappuna :D Varmaan samantyylinen idea, lähtöö yhdellä pesulla pois. Ainut, että mulla on heleänpunainen hiuskuontalo tällä hetkellä, miltähän mahtais näyttää? :D
Ovh n. 7,00e / 120ml

Ultrasun aurinkosuojavoide.
Just tänään kävin ostamassa aurinkosuojavoiteen, tais olla Cliniquen. Saattaa olla että kokeilen. Yritän huolehtia paremmin aurinkosuojasta nykyään.
Ovh n. 25,20e / 50ml

Lisäksi mukaan laitettiin Kenzon tuoksunäyte. 
Ne ovat aina enemmänkin kun tervetulleita, tykkään kokeilla erilaisia tuoksuja, ja saa paremman kuvan tuoksusta kun kokeilee muutaman kerran omalle iholle.

Kokonaisuutena, ihan ok boksi.
En ny riemusta hypi, mut menettelee.
Naamio tulisi käyttöön jos en jo omistaisi. Hiusvoide tulisi käyttöön, ja aurinkosuojaa saatan kokeilla. Ponnarit vähä meh, ja hiusväri hmm ei oikeen.

En oikeen usko et päivitystä tuloo tästä boksista, mikää ei nyt tällä hetkellä tuu käyttöön, tai mun ei kannata ottaa käyttöön. Saattaa olla jos joskus mainitsen miten ovat toimineet.

Mitäs itse olitte mieltä kuukauden boksista? :)

syrämmellä,
Heidi


Seuraa mua Bloglovin' ja Instagram

 

1 kommentti:

  1. Vähän samansuuntaisia ajatuksia kuin sulla, ihan en sinistä suihketta laita vaaleanpunaiseen tukkaan ;)

    VastaaPoista